Banco di Caribe (BdC) en Fundashon Editorial Sembra Buki overhandigden op 17 september een stapel leesboeken aan de Angela Jessurun basisschool.

,,We weten hoe belangrijk lezen is voor kinderen. Door te lezen, stimuleren ze hun brein, breiden ze hun kennis en vocabulaire uit en ontwikkelen ze hun talenten op het gebied van analyseren, focussen en concentreren”, geeft Dito de Kort, managing director van BdC aan. Het gaat om de boeken ‘Waar is Olivier? / Unda Olivier ta?’ door Diana Lebacs, ‘Klapchi / Vuurwerk’ door Monique Casimiri, ‘Avonturen in Brakkeput’ door Irene Braakman, ‘E Buriku di Papa Timba’ door Menki Rojer en ‘Vliegers boven Buena Vista’ door B.E. Venero.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.