Medewerkers van het KLM-team Curaçao hebben onlangs een bezoek gebracht aan het Coral Restoration project vlakbij Lions Dive & Beach Resort.

Tijdens dit bezoek heeft het KLM-team een introductieduik gemaakt met Ocean Encounters om de koraalkwekerij van dichtbij te bekijken. KLM wil dat het project meer aandacht krijgt. De Coral Restoration Foundation Curaçao (CRFC) is in mei van dit jaar opgericht door Ocean Encounters. Het project maakt deel uit van Coral Restoration Foundation International en is van essentieel belang voor het herstel van het koraalrif in de ondiepe wateren van Curaçao. Een gezond rif beschermt de kustgebieden namelijk en is een belangrijk leefgebied voor vis en ongewervelde dieren. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).