Medewerkers van het KLM-team Curaçao hebben onlangs een bezoek gebracht aan het Coral Restoration project vlakbij Lions Dive & Beach Resort.

Tijdens dit bezoek heeft het KLM-team een introductieduik gemaakt met Ocean Encounters om de koraalkwekerij van dichtbij te bekijken. KLM wil dat het project meer aandacht krijgt. De Coral Restoration Foundation Curaçao (CRFC) is in mei van dit jaar opgericht door Ocean Encounters. Het project maakt deel uit van Coral Restoration Foundation International en is van essentieel belang voor het herstel van het koraalrif in de ondiepe wateren van Curaçao. Een gezond rif beschermt de kustgebieden namelijk en is een belangrijk leefgebied voor vis en ongewervelde dieren. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.