Un Kòrsou Hustu, de partij van onafhankelijk Statenlid Omayra Leeflang, is gisteren officieel gelanceerd. Dit gebeurde op de internationale Dag van de Democratie. Leeflang gaf al eerder aan dat bewust voor deze dag is gekozen omdat de partij achter de principes van de democratie staat: vrijheid, respect voor de mensenrechten, vrije en geheime verkiezingen en ook de deelname van alle mensen aan de verkiezingen. Volgens Leeflang verkeert de democratie in groot gevaar: steeds meer mensen keren zich van de politiek af en hebben geen interesse om te gaan stemmen. Daar wil zij met haar partij verandering in brengen. Op de foto geeft Leeflang de hamer aan bestuursvoorzitter van Un Kòrsou Hustu, Billy Pandt.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).