Het Kabinet van de Gevolmachtigde minister van Curaçao deed op 5 september mee met aan het Embassy Festival 2015 in Den Haag.

curhuis

,,Het multiculturele festival waar 30 landen aan deelnamen, bracht bezoekers van diverse nationaliteiten samen om te genieten van elkaars culinaire hoogstandjes, muziek, literatuur en dans. Onze mooie stand werd druk bezocht. Banda Bou Catering liet de bezoekers kennismaken met gerechten als aros moro met mochi, galiña di smor, karni stobá en kos dushi. Het publiek kon genieten van de acts van artiesten uit verschillende landen waaronder D’Art Holland, die Curaçao vertegenwoordigde”, aldus het Curaçaohuis. Er kwamen ruim 20.000 bezoekers af op het festival.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).