Het Kabinet van de Gevolmachtigde minister van Curaçao deed op 5 september mee met aan het Embassy Festival 2015 in Den Haag.

curhuis

,,Het multiculturele festival waar 30 landen aan deelnamen, bracht bezoekers van diverse nationaliteiten samen om te genieten van elkaars culinaire hoogstandjes, muziek, literatuur en dans. Onze mooie stand werd druk bezocht. Banda Bou Catering liet de bezoekers kennismaken met gerechten als aros moro met mochi, galiña di smor, karni stobá en kos dushi. Het publiek kon genieten van de acts van artiesten uit verschillende landen waaronder D’Art Holland, die Curaçao vertegenwoordigde”, aldus het Curaçaohuis. Er kwamen ruim 20.000 bezoekers af op het festival.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.