Van een onzer verslaggevers
Willemstad - In twee verschillende KLM-vluchten zijn gisteren de voetballers van het Curaçaose nationale team aangekomen.

In de selectie van Curaçao zitten veel spelers die in Nederland of elders in Europa spelen, waaronder Daryl Lachman, Cuco Martina, Felitciano Zschusschen, Elson Hooi en Charlton Vicento.
De voetballers gaan zich deze week onder leiding van bondscoach Patrick Kluivert voorbereiden op de wedstrijd tegen El Salvador, zaterdag 5 september in het Stadion Ergilio Hato (SDK). Het is de derde ronde van het WK- kwalificatietoernooi in de competitie in Noord- en Midden-Amerika en het Caribisch gebied (Concacaf). Het gaat hier om de voorronden van het wereldkampioenschap (WK) voetbal in 2018 in Rusland. Als Curaçao in een tweeluik El Salvador verslaat, komt de ploeg van Kluivert in een poule met in elk geval Mexico en Honduras.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).