Van een onzer verslaggevers
Willemstad - In twee verschillende KLM-vluchten zijn gisteren de voetballers van het Curaçaose nationale team aangekomen.

In de selectie van Curaçao zitten veel spelers die in Nederland of elders in Europa spelen, waaronder Daryl Lachman, Cuco Martina, Felitciano Zschusschen, Elson Hooi en Charlton Vicento.
De voetballers gaan zich deze week onder leiding van bondscoach Patrick Kluivert voorbereiden op de wedstrijd tegen El Salvador, zaterdag 5 september in het Stadion Ergilio Hato (SDK). Het is de derde ronde van het WK- kwalificatietoernooi in de competitie in Noord- en Midden-Amerika en het Caribisch gebied (Concacaf). Het gaat hier om de voorronden van het wereldkampioenschap (WK) voetbal in 2018 in Rusland. Als Curaçao in een tweeluik El Salvador verslaat, komt de ploeg van Kluivert in een poule met in elk geval Mexico en Honduras.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via www.online.ad.cw.

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.