De meisjes en jongens van het Curaçaose A-team hebben in het weekeinde onder leiding van coach Jason Engelhardt, de kampioenstitel in het Caribische jeugdtennis kampioenschap voor 12-jarigen en jonger gewonnen.

Bij de meisjes zegevierden Sarinah Maduro en Daniela de Haseth met 2-1 over de leeftijdsgenoten uit Barbados, terwijl Gianluca Beaujon en Noah Martis met 2-0 hun Jamaicaanse opponenten terugwezen. Op de foto staat premier Ivar Asjes (PS) met de winnaars en de voorzitter van de Tennis Federatie Curaçao Mike Debi Tewari.

Foto TFC


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.