De Curacao Hospitality and Tourism Association (Chata) heeft gisteren in het bijzijn van verschillende leden haar jaarrapport gepresenteerd. Volgens de organisatie heeft zij het afgelopen jaar vooruitgang geboekt door een ‘agressieve strategie’ te implementeren en door al haar strategische en financiële doelen na te streven.

,,Chata is haar belofte nagekomen en is een marketingmachine en een troubleshooter voor haar leden”, aldus voorzitter en ceo van Chata, Liza Dindial. Zij overhandigde gisteren het meest recente jaarrapport aan de voorzitter van de Raad van Bestuur, Will Vogels. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.