De Curacao Hospitality and Tourism Association (Chata) heeft gisteren in het bijzijn van verschillende leden haar jaarrapport gepresenteerd. Volgens de organisatie heeft zij het afgelopen jaar vooruitgang geboekt door een ‘agressieve strategie’ te implementeren en door al haar strategische en financiële doelen na te streven.

,,Chata is haar belofte nagekomen en is een marketingmachine en een troubleshooter voor haar leden”, aldus voorzitter en ceo van Chata, Liza Dindial. Zij overhandigde gisteren het meest recente jaarrapport aan de voorzitter van de Raad van Bestuur, Will Vogels. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).