Premier Ivar Asjes heeft onlangs jongeren bij Kinderoorden Brakkeput bezocht die een intensieve cursus conditietraining en persoonlijke vorming van kapelaan Norvin Martina hebben gekregen. De training is met een avond vol religieuze lofzang afgesloten. De jongeren die uitblonken in hoogspringen, duurloop, push-ups en stretchoefeningen, concentratie en rap kregen een prijs uitgereikt.
Het onderdeel persoonlijke vorming was gericht op vertrouwen, conditie, karakter, verandering, concentratie en communicatie. Op de foto krijgt een van de uitblinkers een trofee van Asjes uitgereikt. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.