Premier Ivar Asjes heeft onlangs jongeren bij Kinderoorden Brakkeput bezocht die een intensieve cursus conditietraining en persoonlijke vorming van kapelaan Norvin Martina hebben gekregen. De training is met een avond vol religieuze lofzang afgesloten. De jongeren die uitblonken in hoogspringen, duurloop, push-ups en stretchoefeningen, concentratie en rap kregen een prijs uitgereikt.
Het onderdeel persoonlijke vorming was gericht op vertrouwen, conditie, karakter, verandering, concentratie en communicatie. Op de foto krijgt een van de uitblinkers een trofee van Asjes uitgereikt. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).