Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Minister Suzy Camelia-Römer van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) heeft donderdag het startsein gegeven van de renovatie van een deel van het wegennet op Curaçao.

De eerste straat die onder handen wordt genomen is de Oude Caracasbaaiweg.
De reconstructie van de Oude Caracasbaaiweg begint maandag en zal ongeveer drie maanden duren. Aannemersbedrijf Aliansa bv zal de fundering van de weg vernieuwen en het wegdek asfalteren. Aan beide kanten van de weg komen voetpaden en regenwater wordt via pijpen afgevoerd naar de rooi.
Daarna volgen nog zes reconstructieprojecten: Plasa Hariri, Erosweg/Ronde Klipweg, de rotonde van Santa Rosa, Santa Rosaweg, Snipweg/Corrieweg en de Venezuelaweg. Een en ander gebeurt onder de noemer ‘Man na Obra’, aan het werk, voorheen ‘Inhaalslag’ en heeft tot doel de infrastructuur van het eiland te verbeteren en een impuls te geven aan de Curaçaose economie. ,,We moeten Curaçao opknappen voor onze kinderen en voor eenieder die het eiland bezoekt”, zei minister Camelia-Römer. ,,Op het moment dat er werkgelegenheid is, kunnen mensen werken aan hun toekomst en vooruitgang.”


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).