Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het opslagterrein van door de politie in beslag genomen voertuigen is gisterochtend vroeg overvallen. De dieven zijn ervandoor gegaan met een scooter, aldus de politie. De overval op de Kurá di Raspa (het HCCC-terrein) vond even na 5.00 uur plaats. Een bewaker is door de overvallers vastgebonden en mishandeld. Het atrakoteam onderzoekt de overval. De Kurá is vaker doelwit van overvallers. Vorige maand nog werd een diefstal verijdeld. In september vorig jaar werden een auto en zeven scooters ontvreemd. Hiervoor hebben vijf mensen terechtgestaan, van wie er vier werden vrijgesproken. De vijfde kreeg vier jaar cel, waarvan twee jaar voorwaardelijk.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).