Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het opslagterrein van door de politie in beslag genomen voertuigen is gisterochtend vroeg overvallen. De dieven zijn ervandoor gegaan met een scooter, aldus de politie. De overval op de Kurá di Raspa (het HCCC-terrein) vond even na 5.00 uur plaats. Een bewaker is door de overvallers vastgebonden en mishandeld. Het atrakoteam onderzoekt de overval. De Kurá is vaker doelwit van overvallers. Vorige maand nog werd een diefstal verijdeld. In september vorig jaar werden een auto en zeven scooters ontvreemd. Hiervoor hebben vijf mensen terechtgestaan, van wie er vier werden vrijgesproken. De vijfde kreeg vier jaar cel, waarvan twee jaar voorwaardelijk.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.