Het nieuwe schooljaar van de studenten van de Jacques Ferrandi vsbo-school begon met met een kijkje achter de schermen bij Floris Suite Hotel - Spa & Beach Club.

florissuiteschool

,,Docent Camelia had het hotel verzocht om een kijkdag te organiseren voor de studenten. General manager Frank Holtslag is er direct met een positief antwoord op ingegaan omdat hij het belangrijk vindt dat jonge mensen een kans krijgen om te zien hoe een hotel bedrijf werkt”, aldus het hotel. De studenten konden een kijkje nemen op verschillende afdelingen. ,,De leerlingen waren erg enthousiast en Floris Suite Hotel hoopt een positieve bijdrage geleverd te hebben aan het begin van het schooljaar. Op de foto Frank Holtslag met de studenten. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).