Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De verbouwing bij het Kunuku Aqua Resort vordert gestaag.

Als de bouw is afgerond is het aantal kamers in één klap vervijfvoudigd, van 24 kamers nu naar 144 accommodaties straks. Ook worden er op het Aqua Resort, dat nu al bekendstaat om zijn zwembad met glijbaan, twee glijbanen bijgebouwd.
Vanaf 15 december kan er volop gegleden worden van de nieuwe glijbanen. Gisteren deelde het resort via de sociale media de eerste foto van het immense gevaarte. Al sinds januari wordt er gebouwd. In december schakelt het resort over op een all-inclusiveconcept.
Er worden straks vier verschillende typen appartementen/kamers aangeboden. Daarnaast telt het complex straks drie glijbanen en voor de kleinste bezoekers een speciaal ingericht kinderbad. Naast het al bestaande appartement Kunuku, geschikt voor twee tot maximaal zes personen en een baby, zijn er straks kamer Slide, kamer Enjoy en kamer Swim.
Het nieuwe zwembad, met de glijbanen, blijft gewoon toegankelijk voor de lokale bevolking. Daarvoor moet dan wel een dagpas van 15 gulden worden aangeschaft. Zo’n dagpas moet wegens de grote belangstelling worden gereserveerd.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.