Landhuis Savonet en het Christoffelpark beleefden gisteren een drukke dag.

De jaarlijkse Dia di Savaneta werd voor het eerst gecombineerd met de tweejaarlijkse open dag van het Christoffelpark, het nationale park Shete Boka en Museum Savonet, van de Stichting Carmabi. Velen maakten gebruik van de gratis entree om de prachtige natuurmonumenten te verkennen. In de tuin van het landhuis werd het publiek vermaakt met lokale bands, een ka’i orgel, eetstalletjes, een bouncer voor de kinderen en diverse folkloristische optredens. De cultuurhistorische dag werd geopend met toespraken door minister van Gezondheid, Natuur en Milieu Ben Whiteman (PS) en Carmabi-directeur Paul Stokkermans. 

Foto Els Kroon


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.