Landhuis Savonet en het Christoffelpark beleefden gisteren een drukke dag.

De jaarlijkse Dia di Savaneta werd voor het eerst gecombineerd met de tweejaarlijkse open dag van het Christoffelpark, het nationale park Shete Boka en Museum Savonet, van de Stichting Carmabi. Velen maakten gebruik van de gratis entree om de prachtige natuurmonumenten te verkennen. In de tuin van het landhuis werd het publiek vermaakt met lokale bands, een ka’i orgel, eetstalletjes, een bouncer voor de kinderen en diverse folkloristische optredens. De cultuurhistorische dag werd geopend met toespraken door minister van Gezondheid, Natuur en Milieu Ben Whiteman (PS) en Carmabi-directeur Paul Stokkermans. 

Foto Els Kroon


maatregelen corona

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).