Van een onzer verslaggevers Willemstad - Het Vrijwilligerskorps Curaçao (VKC) houdt morgen open dag bij marinekazerne Suffisant waar kandidaten worden gerekruteerd om lid van het korps te worden.

vkc1

Jongeren die twijfelen om zich in te schrijven, kunnen morgen tussen 9.00 tot 13.00 uur een kijkje nemen. Vanaf 9.20 uur zullen verschillende demonstraties gehouden worden en Bureau Opleidingen zal informatie verschaffen. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen. Inschrijven is mogelijk tijdens de open dag. De poort gaat om 12.30 uur dicht; de VKC verzoekt eenieder daarom op tijd te komen. Het selectietraject gaat in september van start en duurt tot november, vanaf januari zal dan de basiscursus beginnen.


maatregelen corona

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).