Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De politie heeft gisteren twee overvallers opgepakt een paar uur nadat ze hun daad hadden begaan.

De 21-jarige R.S.D.L. en de 24-jarige S.R. zitten nog altijd vast in afwachting van verder onderzoek.
Om 13.20 uur kreeg de politie melding van een overval op een bakkerij in Gato. Daarbij werd door twee gewapende mannen een grote hoeveelheid geld buitgemaakt. Daarna gingen ze er vandoor op een scooter.
Deze werd door agenten gespot bij een huis in aanbouw bij Sami Liber. Ook vonden ze daar twee goedgevulde portemonnees. Niet veel later werd er door een andere patrouille een voertuig staande gehouden op de Kaminda Mgr. Amado Römer. De twee inzittenden voldeden precies aan het signalement van de daders en werden dan ook aangehouden.
Naar aanleiding van die aanhouding vond er bij het huis van de verdachten een zoeking plaats. Daar werd een zwarte tas met een grote hoeveelheid geld aangetroffen in een container. Dit geld is waarschijnlijk afkomstig van de atrako, stelt de politie.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.