De Curaçaose zwemselectie die zal deelnemen aan de 16e Fina Wereldkampioenschappen, is afgelopen dinsdagavond aangekomen in het atletendorp in Kazan, Rusland. De selectie bestaat uit zwemmers Chadé Nersicio, Bo-Anne Bos en Serginni Marten. Het team wordt gecoacht door Reginaldo Brizuela en als assistente heeft hij Nadya Nersicio bij zich. Verder zijn op uitnodiging van de Fina momenteel ook twee bestuursleden van de Federashon Aquatico Kòrsou aanwezig. Voorzitter Glyselle Hanst is aanwezig voor het Fina-congres en de vp-waterpolo, Wim Keman, die deel uitmaakt van het National Federations Relation Committee van de Fina is eveneens aanwezig.


maatregelen corona

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).