Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De politie heeft maandag kinderen een kijkje in de keuken gegeven.

 

Zowel bij het vakantieplan van ‘Kasita mi San Antonio’ als ‘Emmastad Child Care’ en ‘Vakantieplan 2015 Raisa Arisa’, brachten de agenten een bezoek. De kinderen kregen daarbij uitleg over wat de politie precies doet. Ook gaven de agenten de kinderen tips hoe ze zich het beste kunnen gedragen in het verkeer. De kinderen mochten ook een kijkje nemen in de nieuwe politieauto en zagen daar hoe de politie communiceert met de politiecentrale via de radio.  Het korps wil op deze manier meer informatie geven aan de gemeenschap over de manier van werken, maar ook tips en uitleg geven. De afdeling voorlichting van de politie is te bereiken via telefoonnummers 8666150, 8666152, 8666153 of 8666158 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).