Rondom een eeuwenoud kunukuhuis op het terrein tegenover de ingang van Goisco verrees de afgelopen maanden een speeltuin, annex overblijfplaats, samengesteld door en voor het personeel van de groothandel aan de Schottegatweg.

 

Eigenaar Joel da Silva Gois (rechts op de foto) is de geestelijke vader van het kleurrijke en lommerrijke geheel dat vrijwel volledig is opgebouwd uit gerecycled materiaal, zoals autobanden en pallets. Kinderen van klanten kunnen zich hier uitleven of rust zoeken bij de dieren van de mini-kinderboerderij. Zaterdag werd door personeelslid Curtney Pieternella de laatste hand gelegd aan het nieuwste onderdeel, twee levensgrote Minions. Op de tweede foto de aan de bomen aangepaste loopbrug en bankjes, samengesteld uit pallets.

Foto Els Kroon


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).