Van onze correspondent
Kralendijk - Naar aanleiding van de vele binnengekomen klachten omtrent de ezelproblematiek op Bonaire, is er door het Bestuurscollege besloten om het vangen van ezels tot nader orde aan te houden.

 

Het Bestuurscollege is van mening dat de ezelproblematiek verder dient te worden bestudeerd, zodat men tot een goede oplossing voor de kwestie kan komen. De directie Ruimte en Ontwikkeling zal op verzoek van het college een evaluatie geven van de reeds genomen maatregelen. ,,Vanuit dat punt kan er verder worden gekeken naar mogelijke oplossingen waarbij rekening dient te worden gehouden met onder andere de veiligheid van de burger, de natuur en het welzijn van de dieren’’, zo stelt het Bestuurscollege.

 


maatregelen corona

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).