President Obama kan, als alles volgens plan verloopt, binnenkort een typische Curaçaose barí met een afbeelding van hem en zijn gezin in ontvangst nemen. Eigenaresse en trommelmaker Tatiana Saturnino-Felix van Tera Percussions zal als het zover is, de barí persoonlijk aan Obama overhandigen. De contacten met de Amerikaanse ambassade zijn al gelegd. Saturnino kwam op het idee nadat ze op Facebook vroeg wat voor afbeelding mensen op een barí wensen. Zo ontstond het idee om niet alleen Obama maar ook zijn gezin op een barí af te beelden. Ariadna Nicasia verzorgde de afbeelding met paintbrush. Op de foto is de barí klaar voor de overtocht naar de VS te zien. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).