‘Laten we het onderwijs omhoog helpen en niet naar beneden’ en ‘Wij streven naar kwaliteit’; het waren slechts een paar van de leuzen die gisteren te zien waren tijdens de protestactie van zo’n 75 ouders en leerlingen bij Fòrti.

manifestatie1

De actie vond plaats na een oproep van Giselle McWilliam, voormalig lid van de PNP, om te demonstreren tegen het besluit van PS-minister Irene Dick van Onderwijs dat Curaçao niet meedoet met de verzwaring van de eindexamennormen voor havo en vwo. McWilliam vindt het voorstel onacceptabel. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.