Fundashon Pro Souax heeft het samen met verschillende andere instanties voor elkaar gekregen een illegale landfill de wijk uit te krijgen. ,,Na klachten van verschillende inwoners van de Kaya Lepta in Souax Oost, hebben we als stichting steun gekregen van instanties en bedrijven als Apache Heavy Equipment, Milieudienst, de secretaris-generaal van het ministerie van Gezondheid, Milieu en Natuur, Selikor en Movementu Aliansa Nobo (MAN) om het vuil weg te krijgen en naar de landfill bij Malpais te brengen. Op de foto de situatie voor en na de opruiming.”


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.