Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De politie heeft donderdag een grote wietplantage opgerold. De plantage bij Rust en Pad bestond uit ongeveer 22.000 plantjes. Tevens zijn er vijf mensen gearresteerd voor het overtreden van de Opiumwet.

wietplantage2

Het politieteam ‘Onderhoud Openbare Orde’ kwam de plantage op het spoor tijdens een controle op de Weg naar Fuik. Daar liepen de 38-jarige K.A., de 40-jarige R.A., de 34-jarige S.C. en de 29-jarige J.J. tegen de lamp. Zij waren in het bezit van zes kleine zakjes wiet, joints en een blok hasj.
Als vervolg op de arrestaties werd er een huiszoeking gedaan bij een huis bij Rust en Pad. Daar werden een grote zak met marihuana en een hoeveelheid contant geld gevonden. Maar achter het huis kwam de grote ontdekking: daar troffen de agenten de grote plantage met 22.000 plantjes aan.
De 20-jarige Jamaicaanse vrouw S.S.B. was aanwezig in het huis en is tevens gearresteerd op verdenking van het overtreden van de Opiumwet. Zij blijkt tevens illegaal te verblijven op het eiland.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).