Robert Martis die werkzaam is als Manager on Duty bij het Avila Hotel heeft een beurs toegekend gekregen om een zomercursus in hospitality te volgen aan de bekende Cornell University in New York.

,,Farley Hollander was in 2000 de allereerste afgevaardigde die de reis naar New York maakte. Nu, 15 jaar later, is Robert Martis de tiende medewerker die deze unieke ervaring mag opdoen. Hij wordt met regelmaat geprezen door gasten en collega’s en is vorig jaar nog uitgeroepen tot Medewerker van het Jaar”, aldus het hotel. Op de foto schudt Paul Kok, de general manager, Martis de hand.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).