Robert Martis die werkzaam is als Manager on Duty bij het Avila Hotel heeft een beurs toegekend gekregen om een zomercursus in hospitality te volgen aan de bekende Cornell University in New York.

,,Farley Hollander was in 2000 de allereerste afgevaardigde die de reis naar New York maakte. Nu, 15 jaar later, is Robert Martis de tiende medewerker die deze unieke ervaring mag opdoen. Hij wordt met regelmaat geprezen door gasten en collega’s en is vorig jaar nog uitgeroepen tot Medewerker van het Jaar”, aldus het hotel. Op de foto schudt Paul Kok, de general manager, Martis de hand.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.