De bewoners van Sta. Catharina en omgeving hadden het gisteren weer zwaar te verduren toen een grote berg afval rond 14.00 uur in de fik werd gestoken.

De brandgeur was mijlenver te ruiken. De ingang naar de groeve op Koraal Tabak – waar het afval ligt – werd gistermiddag plotseling met grote rotsblokken afgesloten. Dit maakte het voor de brandweer onmogelijk om de brand te blussen. Bij het ter perse gaan van deze krant was de brand nog altijd niet geblust. De buurtbewoners zijn inmiddels ten einde raad; ze vrezen dat de geur zeker tot maandag zal blijven hangen.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.