Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Wie de afgelopen dagen langs de Emmabrug, beter bekend als de pontjesbrug, heeft gelopen, heeft het vast opgemerkt: de brug die veel langzamer dan gebruikelijk open- en weer dichtgaat.

pontjesbrug

De reden hiervoor is een kapotte motor, zo laat Donna van der Dijs, de woordvoerder van Curaçao Ports Authority (CPA) tegenover deze krant weten.
De brug heeft twee motoren. De propeller van één van de motoren is sinds een paar dagen defect, waardoor de pontjesbrug op slechts één motor draait. ,,De brug doet het dus gewoon, alleen veel langzamer dan normaal”, aldus Van der Dijs. De verwachting is dat de defecte motor deze week nog wordt gerepareerd.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).