Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Curaçao maakt zich klaar voor de eerste wedstrijd tegen Cuba, vandaag. Een belangrijke wedstrijd op de weg naar de kwalificatie voor het wereldkampioenschap in 2018 in Rusland.

Tijdens een persconferentie maandag liet adviseur Patrick Kluivert weten vol vertrouwen de wedstrijd in te gaan. Tegen Voetbal International zegt hij dat bij alle spelers de drive aanwezig is om tegen Cuba toe te slaan.

Tijdens de persconferentie liet Patrick Kluivert, de onofficiële bondscoach van het nationale elftal, weten klaar te zijn voor de dubbele confrontatie. De winst in het oefenduel tegen Trinidad & Tobago geeft hem vertrouwen: hij ziet dit als een beter voetballand dan Cuba.
De eerste wedstrijd tegen Cuba winnen is volgens Kluivert zeer gewenst. In de persconferentie liet hij weten dat het moeilijk voetballen is op een veld vol met kuilen en gaten, het publiek dicht op het veld en midden op de dag. Volgens hem is het dan ook ‘belangrijk om een goede basis te leggen’. ,,We hebben er heel veel zin in.”
Ondertussen gaat de kaartverkoop hard, laat Federashon Futbòl Kòrsou (FKK) desgevraagd weten. Er zijn nog algemene toegangskaarten à 30 gulden en een aantal vipkaarten van 250 gulden beschikbaar bij het kantoor. De rest van de kaarten zijn uitverkocht. Wie nog een kaartje wil bemachtigen moet snel zijn, de verwachting is dat ook de rest van de kaarten zullen worden verkocht. Kaarten kopen kan tot vandaag 16.00 uur bij de FFK.
De wedstrijd begint om 20.00 uur in het SDK-stadion. De return in Havana is zondag om 16.00 uur.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).