Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Vijfduizend wandelaars, duizend meer dan van tevoren verwacht en gehoopt, hebben gisterochtend deelgenomen aan de Curaçao Color Walk.

 

Vanaf het strand van Parasasa liepen de deelnemers via de Helmin Wiels Boulevard door Otrobanda en via de Koredor terug naar Parasasa, waar dit kleurrijke spektakel tot een hoogtepunt kwam met de Big Splash, waarbij alle deelnemers allemaal kleurenpoeder de lucht in gooiden.
De wandeltocht, die werd georganiseerd door EY Cares en JCI Ioba Caribbean, werd voorafgegaan door een warming up en eindigde met een sportieve cooling down. Ook was er water onderweg en fruit na afloop. Onderweg waren de kleurenstations gesponsord door verschillende bedrijven, waar deelnemers door blauw, paars, roze, oranje, rood, groen en geel poeder liepen. De opbrengsten gaan naar Fundashon Desaroyo i Progreso, voor materiaal van de naschoolse opvang bij 22 verschillende scholen van zo’n 2.000 leerlingen.

Foto Anneke Polak


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).