De vijf deelnemers aan de paalzitwedstrijd in het kader van 50 Hours Live hebben hun eerste dag in de volle zon er op zitten.

Bij het ondergaan van de zon zaten ze nog alle vijf stevig op hun plek en waren daarmee allemaal nog in de race voor 10.000 gulden voor hun goede doel. Andrew Thode zit voor stichting Carf, Nusherdrik Agustien voor Fundashon Domi Abou i Bisindario, Majron Maduro voor Fundashon un Bon Hoben pa un Bon Famia, Ingemar Haime voor We Lead Foundation en Jeremias Lacle zit voor Brigada di Seguridat i Formashon. Het evenement dat wordt georganiseerd door de Rotary Club Curaçao vindt ook vandaag en morgen nog de hele dag plaats bij Wet & Wild. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).