Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Bij de Megapier is gisterochtend een scheepsmonteur om het leven gekomen tijdens werkzaamheden aan een sleepboot.

Volgens de politie gebeurde het ongeluk rond 11.30 uur. Het slachtoffer, de 53-jarige Kenneth Deonisia, verrichte samen met enkele collega’s werkzaamheden in het water aan de sleepboot die was afgemeerd bij de Megapier. Op een gegeven moment brak het meertouw en dreef de boot richting zee. De kapitein verkeerde in de veronderstelling dat de werkzaamheden waren afgerond en dat iedereen aan boord was. Hij startte de motor op een moment dat Deonisia nog in het water onder de boot was. De man werd geraakt door de schroef en raakte ernstig gewond. Het slachtoffer werd naar de Matheywerf gebracht waar de politiearts de dood constateerde.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).