Tula is de nieuwe naam van de, nog te bouwen, tweede megapier voor cruiseschepen. De naam kreeg de meeste stemmen tijdens de ‘name the pier contest’ van Curaçao Ports Authority (CPA).

tulapier

Tula won het daarmee van King Willem-Alexander en Caiquetio. Er waren meerdere mensen die een naam met Tula hadden ingediend, daarom is er geloot om de cruise voor twee personen, de prijs voor het indienen van de winnende naam voor de nieuwe megapier. Mayerline Randt kwam daarbij als winnaar uit de bus. Vlnr. Humberto de Castro, ceo van CPA, Albert Zwueste, coo van CPA, Raul Manotas cco van CPA, Arthur Randt, die de prijs voor de winnares in ontvangst nam en de twee andere finalisten Jacques Veeris en Richard Comenencia. De tweede mega-cruiseschip-pier is naar verwachting begin 2017 afgerond. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).