Het tweedaagse salsaspektakel ‘Viva la Musica Latina’ is gisteren van start gegaan. Het concert vindt plaats op de parkeerplaats van winkelcentrum Sambil dat gisteren tevens haar deuren officieel heeft geopend. Voor dit salsafeest zijn bekende salsahelden uitgenodigd. Gisteren hebben Gregory Colina (van Curaçaose bodem) en de bekende Gilberto Santa Rosa (foto) er met hun swingende muziek voor gezorgd dat de bezoekers met de voetjes van de vloer gingen. Vandaag is de beurt aan Olga Tañon, José El Canario en El Gran Combo. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.