Volgens de MAN laat de kwaliteit van de nieuwe Mirador op Hato nogal wat te wensen over.

,,Vooral het dak/plastic is niet ‘shouru-proof’, zoals PAIS steeds zelf zegt te zijn”, zo zegt Statenlid Charles Cooper. ,,Slechts enkele dagen nadat de Mirador is geopend begint het dak los te laten en als er niets wordt gedaan is er binnenkort helemaal geen dak meer.” Volgens MAN is er bijna 500.000 gulden van de Curaçaose gemeenschap in dit project geïnvesteerd. ,,En als we op het resultaat af mogen gaan, is het dit niet waard geweest”, aldus Cooper die hierover vervolgens verschillende vragen stelt aan verantwoordelijk minister Stanley Palm (PAIS).

Foto MAN


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.