‘Red onze Palmen bij Entree van Punda’, zo heet het project waarmee Downtown Management Organization (DMO) en Punda pandeigenaren onlangs zijn begonnen. Twee keer per dag krijgen de palmen tijdens dit project water. Dat zal de komende maanden worden uitgevoerd. Samen met de zogenoemde City Supporters en het ministerie van Vervoer Verkeer en Ruimtelijke Planning zet de organisatie zich in voor verfraaiing en onderhoud van Punda. Op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de binnenstad kan via de Facebookpagina ‘I Love Dushi Punda’. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.