De eerste editie van de Curaçao International BlueSeas Festival is gisteren in Pietermaai met gratis optredens bij Bar 27, Miles, Ginger en Mundo Bizarro begonnen met optredens van Moreland & Arbuckle als eerste act (op de foto), Ana Popovic, Lurrie Bell's Chicago Blues Band en The Slide Brothers.

Vanavond treden Quinn Sullivan, Joe Luis Walker, Kat Riggins, Shemikia Copeland en de Rev Peyton’s Big Damn eveneens gratis op bij de deelnemende cafés in Pietermaai. Het festival wordt morgen afgesloten met een concert van The Original Blues Brothers Band om 20.15 uur en een optreden van Buddy Guy en gastmusicus Quinn Sullivan om 22.15 uur bij de Kleine Werf. Kaartjes voor dit concert kosten 55 gulden per stuk.

 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).