De eerste editie van de Curaçao International BlueSeas Festival is gisteren in Pietermaai met gratis optredens bij Bar 27, Miles, Ginger en Mundo Bizarro begonnen met optredens van Moreland & Arbuckle als eerste act (op de foto), Ana Popovic, Lurrie Bell's Chicago Blues Band en The Slide Brothers.

Vanavond treden Quinn Sullivan, Joe Luis Walker, Kat Riggins, Shemikia Copeland en de Rev Peyton’s Big Damn eveneens gratis op bij de deelnemende cafés in Pietermaai. Het festival wordt morgen afgesloten met een concert van The Original Blues Brothers Band om 20.15 uur en een optreden van Buddy Guy en gastmusicus Quinn Sullivan om 22.15 uur bij de Kleine Werf. Kaartjes voor dit concert kosten 55 gulden per stuk.

 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.