Van onze redactie

Willemstad - Als gevolg van een agendaconflict van Lionel Richie wordt bij het Curaçao North Sea Jazz Festival het programma van het Sam Cooke-podium van dag gewisseld.

Zo laat de organisatie weten. Een uitgebreide statement van Lionel Richie is te zien op YouTube.
Dit betekent dat Lionel Richie en Enrique Iglesias nu op vrijdag 4 september optreden en John Legend op zaterdag 5 september speelt. Een tweede act op het Sam Cooke-podium en extra naam voor het Sir Duke-podium op zaterdag worden later bekendgemaakt.
In de verklaring zegt Lionel Richie dat hij in verband met een bruiloft van een speciale vriend niet op de zaterdag kan optreden en dat hij de organisatie en de overige artiesten erkentelijk is voor hun medewerking, want hij wil het festival voor geen goud missen.
Mensen die reeds in het bezit zijn van kaarten voor één van de twee dagen en nu van dag willen wisselen of annuleren, kunnen terecht bij het voorverkoopadres waar zij hun kaart gekocht hebben, laat de organisatie weten. Kaartkopers die online hebben gekocht bij Ticketmaster krijgen via e-mail bericht.
https://youtu.be/7d2GhKqelRY


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.