Van onze redactie

Willemstad - Als gevolg van een agendaconflict van Lionel Richie wordt bij het Curaçao North Sea Jazz Festival het programma van het Sam Cooke-podium van dag gewisseld.

Zo laat de organisatie weten. Een uitgebreide statement van Lionel Richie is te zien op YouTube.
Dit betekent dat Lionel Richie en Enrique Iglesias nu op vrijdag 4 september optreden en John Legend op zaterdag 5 september speelt. Een tweede act op het Sam Cooke-podium en extra naam voor het Sir Duke-podium op zaterdag worden later bekendgemaakt.
In de verklaring zegt Lionel Richie dat hij in verband met een bruiloft van een speciale vriend niet op de zaterdag kan optreden en dat hij de organisatie en de overige artiesten erkentelijk is voor hun medewerking, want hij wil het festival voor geen goud missen.
Mensen die reeds in het bezit zijn van kaarten voor één van de twee dagen en nu van dag willen wisselen of annuleren, kunnen terecht bij het voorverkoopadres waar zij hun kaart gekocht hebben, laat de organisatie weten. Kaartkopers die online hebben gekocht bij Ticketmaster krijgen via e-mail bericht.
https://youtu.be/7d2GhKqelRY


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).