Willemstad - Organisatiebureau Business Serenity heeft samen met het Amerikaanse bedrijf Fusionstorm afgelopen maandag een speeltuin gebouwd op het schoolplein van de Oranjeschool.

 

Na het samenvoegen van de kleuterklassen met de hogere klassen bij de Oranjeschool was er geen geschikte speelruimte meer voor de kleuters. Het is volgens het bureau een kleurrijke en interactieve speeltuin voor de kleuters geworden. Het project maakt onderdeel uit van het reisprogramma van Fusionstorm met 97 werknemers en familieleden.

Fusionstorm organiseert jaarlijks een ‘zakelijke beloningsreis’ naar een bestemming, waarbij ze het belangrijk vinden om zich in te zetten voor de lokale gemeenschap door middel van een vrijwilligersproject. Dit jaar is dat Curaçao. Business Serenity hielp met het opzetten en coördineren van het project.

De kinderen van de Oranjeschool hebben hun handafdruk gezet op een muurschildering van een boom bij de speeltuin. Verder is er een autoklimrek, een wip, een bandentoren, een schommel en zandbak aangelegd. Curaçaose druivenbomen symboliseren de verdere groei van de kinderen.

Foto Business Serenity


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.