Van onze redactie
Willemstad - Vrijwilligers van de ‘RBC Ban Yuda komunidat’ hebben een succesvolle workshop vliegers maken georganiseerd voor een groep SGR-cliënten, gevolgd door een dag samen vliegeren.

 

De groep vliegeraars bestond uit personen met een fysieke en/of mentale beperking. 

De workshop werd gehouden door vliegermaker de heer Rafi Jansen. De jongeren hebben vliegergeraamtes bespannen met vliegerpapier en alle voorbereidingen getroffen om de volgende dag de vliegers de lucht in te laten. Het vliegeren zelf vond plaats op een terrein te Rooi Santu tegenover ‘papito palapa’. De plek is populair onder vliegeraars.

Foto's RBC


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.