Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Er zijn zeven miss teenagers die dit jaar zullen deelnemen aan de twaalfde editie van de schoonheidswedstrijd, georganiseerd door International Beauty and Fashion Foundation (IBFF).

De meiden hebben zich onlangs voorgesteld in het Renaissance Curaçao Resort hotel.
De deelnemers zijn al een maand in voorbereiding waarbij zij onder andere lezingen hebben gevolgd. Dit jaar mogen de kandidaten ook met eigen teams komen die foto’s maken waarbij er een prijs uitgereikt zal worden voor de beste fotograaf. Aubrey America van IBFF heeft aangekondigd dat de eerste schoonheidswedstrijd zal plaatsvinden op 26 april in het Atrium van het Renaissance Hotel. De pers kan bij deze wedstrijd de Miss Press 2015 kiezen. De deelnemende meisjes zijn Sheena Rijsenburg, Juraighly Julia, Jaidy Gomez, Kelly Theunissen, Alexandra Bomber, Selena Isenia en Titiana Curie.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).