Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Er zijn zeven miss teenagers die dit jaar zullen deelnemen aan de twaalfde editie van de schoonheidswedstrijd, georganiseerd door International Beauty and Fashion Foundation (IBFF).

De meiden hebben zich onlangs voorgesteld in het Renaissance Curaçao Resort hotel.
De deelnemers zijn al een maand in voorbereiding waarbij zij onder andere lezingen hebben gevolgd. Dit jaar mogen de kandidaten ook met eigen teams komen die foto’s maken waarbij er een prijs uitgereikt zal worden voor de beste fotograaf. Aubrey America van IBFF heeft aangekondigd dat de eerste schoonheidswedstrijd zal plaatsvinden op 26 april in het Atrium van het Renaissance Hotel. De pers kan bij deze wedstrijd de Miss Press 2015 kiezen. De deelnemende meisjes zijn Sheena Rijsenburg, Juraighly Julia, Jaidy Gomez, Kelly Theunissen, Alexandra Bomber, Selena Isenia en Titiana Curie.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.