Van onze redactie
Willemstad - Houttuyn Wellness River Resort, het naar eigen zeggen ‘eerste wellness, villa en hotel resort in Suriname’, geeft volgende week op Curaçao een presentatie voor investeerders, kopers en media.
,,Een uniek resort op een van de meest populaire plekken in Suriname, aan de Surinamerivier. Voor een exclusieve levensstijl of gewoon een heerlijke luxe vakantie”, zo prijzen Marisol en Nevil van der Kuyp het resort aan.Op de voormalige plantage Houttuyn, aan de oever waar de Surinamerivier samenvloeit met de Pararivier, op een kwartier minuten rijden van Paramaribo, wordt dit project gerealiseerd. Houttuyn Wellness River Resort biedt een wellnessclub met lokale en internationale ingrediënten, een luxe hotel, 17 exclusieve koopvilla’s en 12 eigendomskavels. Het architectenbureau 24H Architecture in Rotterdam is ingehuurd voor ‘de stijlvolle, vernieuwende ontwerpen in een volkomen natuurlijke setting’.
Bewoners en gasten hebben toegang tot de faciliteiten van het resort waaronder de Alaia Wellness Club. Deze wellnessclub biedt een mix van traditionele en internationale wellnessbehandelingen, vergelijkbaar met concepten in Thailand en Indonesië.
Het hotel op het resort bestaat uit exclusieve cabana’s: watervilla’s, landsuites en deluxe cabana’s. Houttuyn biedt de mogelijkheid aan van een timeshareprogramma. Beheer en onderhoud zijn in handen van de organisatie; ‘een eenmalige investering met lage jaarlijks terugkerende onderhoudskosten’, belooft Marisol van der Kuyp.
De koopvilla’s zijn geschikt voor permanente of tijdelijke bewoning. ,,Door de prachtige ligging en de exclusieve opzet zijn de villa’s een interessante waardevaste investering.”
De projectontwikkelaars geven aan dat er vier modellen ontworpen zijn waarbij er nog volop mogelijkheden zijn om de villa’s een ‘personal touch’ te geven zoals de aanleg van een zwembad, loungedeck of buitenkeuken. Bij tijdelijke bewoning biedt het optionele Rental Management Programma een pakket van verhuur, onderhoud en beheer van de villa.
De opleveringen zijn gepland in 2016. Op donderdag 23 april 2015 worden de mogelijkheden voor kopers en investeerders gepresenteerd door leden van het projectteam. De presentatie wordt in Renaissance Resort & Casino Curaçao gegeven van 19.30 tot 21.00 uur.
www.houttuyn.com


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).