Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het bedrijf ‘Store to Door’ is gisteren officieel van start gegaan.

Het is de eerste bezorgservice voor boodschappen op Curaçao en speciaal ontwikkeld voor iedereen die geen zin of tijd heeft om naar de supermarkt te gaan, of daar niet toe in staat is.
Store to Door haalt boodschappen bij de supermarkt en levert de gewenste producten thuis of op het werk af. Afhankelijk van het gekozen abonnement is er toegang tot verschillende productlijsten van de diverse supermarkten op Curaçao. Store to Door rekent de gekozen boodschappenlijst af bij de supermarkt. Bij bezorging kan vervolgens met een pinpas of contant geld worden betaald.
Er zijn vier pakketten beschikbaar: een keer per maand levering, drie keer per maand levering, vijf keer per maand levering of ongelimiteerde levering. Er wordt per ritje gerekend, ongeacht het aantal boodschappen (minimale besteding bij de supermarkten is 25 gulden). Aangesloten winkels zijn Goisco, Albert Heijn, Mangusa en Centrum Supermarket.
Meer informatie over de bezorgservice is te vinden op de website van de organisatie.
www.storetodoorcuracao.com


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).