De deelnemers aan de Miss Curaçao verkiezing zijn zaterdag aan de media gepresenteerd door organisator Coridja Stars Productions.

Op de avond werd door de organisatie ook uitgelegd wie de internationale en lokale sponsors van de schoonheidswedstrijd zijn. Op 10 mei vindt het Miss Playa evenement plaats bij Floris Suite Hotel en de finale is op 13 juni bij Santa Barbara Beach & Golf Resort. De kandidaten dit jaar zijn Neyda Lithgow, Sharryanne Gijsbertha, Farah Flores, Shaedith Adriana, Dionne Bernabela, Kanisha Sluis en Celeste Theunissen.

Foto Jeu Olimpio


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.