Fun Miles heeft gisteren een nieuwe campagne gelanceerd.

 

Gedurende de komende maanden zullen Fun Miles en haar partners middels een gratis loterij verschillende prijzen uitdelen. Tijdens maandelijkse trekkingen zullen niet alleen individuele winnaars worden uitgeroepen, maar een hele straat. Alle leden van Fun Miles die in de winnende straat wonen zullen de straatprijs verdelen van 250.000 Fun Miles punten. Prijzen die gewonnen kunnen worden zijn onder andere een barbecue van Kooyman, een giftcard van MCB, Albert Heijn of van Wimco en veel meer. Kijk op www.funmiles.net voor meer informatie.

 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.