Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Niet alleen volgend jaar, maar ook het jaar daarop komt de KLM Curaçao Marathon terug.

curmarathon

Zowel dit jaar als in 2016 en 2017 zal op Curaçao een officiële marathon worden verlopen, gesponsord door KLM.
Zowel KLM als organisatie ‘Run in the Sun’ heeft de ambitie uitgesproken om dit hardloopevenement uit te bouwen tot een ‘groots internationaal en lokaal sportfestijn met als slogan ‘Your best time ever’’.
KLM, het Curaçao Toeristenbureau en Stichting Run in the Sun hebben daarom een een ‘incentive programma’ speciaal voor reisagenten ontwikkeld, de ‘Curaçao Sales Run’.
Hoe meer KLM-reizen (met vertrek in november) een agent naar Curaçao verkoopt, hoe meer punten hij verdient en des te groter de kans om een van de dertig studiereizen naar Curaçao te winnen. Dinsdag 21 april luidt hiervoor het startschot - tijdens de Curaçao Sales Run Kick-Off in het Olympisch Stadion in Amsterdam.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).