Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Niet alleen volgend jaar, maar ook het jaar daarop komt de KLM Curaçao Marathon terug.

curmarathon

Zowel dit jaar als in 2016 en 2017 zal op Curaçao een officiële marathon worden verlopen, gesponsord door KLM.
Zowel KLM als organisatie ‘Run in the Sun’ heeft de ambitie uitgesproken om dit hardloopevenement uit te bouwen tot een ‘groots internationaal en lokaal sportfestijn met als slogan ‘Your best time ever’’.
KLM, het Curaçao Toeristenbureau en Stichting Run in the Sun hebben daarom een een ‘incentive programma’ speciaal voor reisagenten ontwikkeld, de ‘Curaçao Sales Run’.
Hoe meer KLM-reizen (met vertrek in november) een agent naar Curaçao verkoopt, hoe meer punten hij verdient en des te groter de kans om een van de dertig studiereizen naar Curaçao te winnen. Dinsdag 21 april luidt hiervoor het startschot - tijdens de Curaçao Sales Run Kick-Off in het Olympisch Stadion in Amsterdam.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.