Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Leden van de Curaçao Hospitality and Tourism Association (Chata) hebben onlangs een nieuwe Raad van Bestuur gekozen.

chata

Helemaal nieuw is de Raad niet, veel leden zijn herkozen. Maurice Adriaens van Curaçao Airport Holding (CAH), Alette Borger van Dolphin Suites en Louella Brezovar van Curaçao Marriott zwaaiden af als lid van de Raad van Bestuur.
De Raad bestaat nu uit Ben Hoijtink van Wasserij Korsow, Cedric Nubul van Hilton Curaçao, Eduardo Reple van Curaçao Marriott Beach Resort, Frank Holtslag van Floris Suite Hotel, Irene Ferreira van Trupial Inn, Jeroen Kibbelaar van Impacto nv, Jurgen Lippinkhof van Insel Air, Omar van der Dijs van Licores Maduro, Peggy Croes van Curaçao Airport Partners, Sander Winterberg van Livingstone Jan Thiel Resort en Will Vogels van Lions Dive Beach Resort.
De leden van de Chata kozen de nieuwe Raad tijdens de jaarlijkse bijeenkomst in de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS). De Chata is ervan overtuigd dat met de nieuwe Raad van Bestuur de missie en visie van de Chata, om bij te dragen aan de ontwikkeling van het toerisme met een sterke focus op public-private partnership, verder zullen worden voltooid.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).