Er is lang over gesproken. Lang op gewacht. Maar beloofd is beloofd. De Mirador, het uitkijkterras, bij luchthaven Hato komt er nu echt.

Nog dit jaar, staat er op een bord bij de bouwplaats met een architectonische impressie. Op de locatie zelf zijn de eerste contouren al zichtbaar. Eerder dit jaar kondigde luchthavenexploitant Curaçao Airport Partners (CAP) aan dat de constructie van de Mirador in maart zou zijn afgerond. Dat lijkt iets te ambitieus. Maar ook als het iets later dan gepland wordt opgeleverd, kan de gemeenschap binnenkort genieten van een veilige uitkijkpost.
Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).