Geïnteresseerden konden afgelopen dinsdagavond tijdens een bijeenkomst in de Sunset Bar in het Blue Bay Resort kennismaken met de spelers van het nationale elftal, evenals de trainers en coaches.

Morgen vindt de wedstrijd plaats tussen Curaçao en Montserrat in het SDK. Degene die niet in het stadion aanwezig kunnen zijn, kunnen de wedstrijd via TDS volgen. De delegatie van Montserrat is gistermiddag op Hato aangekomen. Ze zullen in het Holiday Beach Hotel verblijven en vanavond om 20.00 uur in het Stadion Ergilio Hato trainen. Ook Patrick Kluivert was dinsdagavond aanwezig tijdens de persconferentie en aan zijn vrolijke lach te zien beviel dat prima.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).