Geïnteresseerden konden afgelopen dinsdagavond tijdens een bijeenkomst in de Sunset Bar in het Blue Bay Resort kennismaken met de spelers van het nationale elftal, evenals de trainers en coaches.

Morgen vindt de wedstrijd plaats tussen Curaçao en Montserrat in het SDK. Degene die niet in het stadion aanwezig kunnen zijn, kunnen de wedstrijd via TDS volgen. De delegatie van Montserrat is gistermiddag op Hato aangekomen. Ze zullen in het Holiday Beach Hotel verblijven en vanavond om 20.00 uur in het Stadion Ergilio Hato trainen. Ook Patrick Kluivert was dinsdagavond aanwezig tijdens de persconferentie en aan zijn vrolijke lach te zien beviel dat prima.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.