Fotografen Hubert de Palm, Terrance Conradus, Marc Wollrabe en Gerffert Jansen en J. Leeuwen zijn de winnaars van de jaarlijkse Capture Curaçao fotocompetitie van het Curaçao International Film Festival Rotterdam (CIFFR) 2015. Binnen diverse thema’s konden zowel hobby als professionele fotografen hun foto’s in sturen. In totaal 4.865 stemmen werden er uitgebracht op de 50 foto’s van de juryselectie. Op de foto van Tso-Jie Ng werd het meeste gestemd; 479 keer. Hiermee won Ng de Publieksprijs en mag hij een kijkje nemen achter de schermen van het CIFFR. De Palm won met zijn foto ‘Doors to Nowhere’ in de categorie ‘Doors’. Conradus won in de categorie ‘Food Steps’ met de foto ‘Catch of the Day’. Wollrabe mocht de prijs mee naar huis nemen voor zijn foto ‘Glasses are the Victory’ in de categorie ‘Glasses’. Jansen met de foto ‘Eye Opener’ werd eerste in de categorie ‘Traces’ en in de categorie ‘Survival’ won Leeuwen met de foto ‘Losing the Game’. Zij wonnen allen 750 gulden. Alle ingezonden foto’s, en winnaars, zijn te vinden op de website www.curacaoiffr.com. 

Foto Jeu Olimpio


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).