Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Ruim 3.000 vrijwilligers hebben vrijdag en zaterdag de handen uit de mouwen gestoken tijdens de tweede editie van Cura Doet. De organisatie, Curaçao Cares, laat weten dat er in totaal 182 klussen en activiteiten zijn voltooid. Zij kijken dan ook terug op een ‘grootse en mooie’ editie.
,,Het zijn niet alleen de fysieke resultaten die tellen, maar ook de vele mensen die zich geïnspireerd voelen en die zich onderdeel voelen van een positieve, betrokken samenleving”, aldus de organisatie.
De eerste projecten begonnen vrijdagochtend om 7.00 uur en de laatste projecten gingen door tot ongeveer 18.00 uur op zaterdag. De Emmy Bertholdschool heeft een nieuwe bibliotheek ingericht en kreeg bezoek van premier Ivar Asjes (PS). Kolegio Bellefaas Martis beschikt nu over een kleurrijke speeltuin gemaakt uit autobanden. En de speelplaats bij Cuna Villa Maria is getransformeerd tot een uniek verkeerspark.

Foto Cura Doet


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.