Willemstad – CPost en Curinde hebben onlangs een Memorandum of Understanding (MoU) ondertekend.

 

Het is de bedoeling dat de organisaties gaan samenwerken om moderne faciliteiten te ontwikkeling ten behoeve van ondernemers in de Vrije Zone waarbij ook wordt beoogd nieuwe bedrijven aan te trekken.
,,CPost is al enige tijd conform het beleidsplan van de organisatie nieuwe diensten aan het ontwikkelen met zicht op moderne ontwikkelingen. We denken dat we nieuwe en interessante markten kunnen creëren voor ondernemers die in de Vrije Zone werken met bijvoorbeeld de dienst www.righttothedoor.com. Curinde investeert op haar beurt conform haar strategie in instrumenten ten behoeven van de bedrijven in de Vrije Zone”, zo geeft CPost aan. 

Foto Cpost


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).